Götterdämmung: Order of the Dragon

Ordo Primus Londom
Fadern och Jean möter Karl

Henry fick ett uppdrag av Jean att be fadern befinna sig vid Jeans hus för ett möte och prata om vad som hänt och händer och se om ett samarbete kan återställas.
Medan Karl von Dagen tog sig till Jean för nått ''intresse'', vid ankomst fick han möta Henry och Jean och Fadern och ett intensift möte och ursäkter som kommer.

Karl bad om ursäkt till fadern och Orden kunde sen skapa ett samarbete med fadern och hans arbete.

Götterdämmung Uppdrag 1: Avslutat

Resultat:

1:Kungen (riktiga) blev insvuren och ingen försökter ta bort han just nu.
2:Ritualen stoppades med Jeans hjälp och de brittiska öarna sjönk inte undervattnet.
3:Det började som en sjukdom i skottland och sen börja försöka sprida sig, (skottland är ett döttland)
4:Efter ett tag slutade folk försvinna utan man vet vem eller vad som gjorde det.

EXP totalt 20.

View
Stormens öga och fadern
Stolar och folk som skriker

Karl von Dagen satt och tog det lungt och gjorde inget förutom läsa och dricka te tills Henry och Mina och Johan.

[STORM I DAGAR] [Regn, blåst och kyla]

Utanför Karls hus sitter en man på en stol och väntar omringad av ca 20-30 människor som tittar i blanka ögon mot huset. Ingen gick närmare huset av Karl än ca 10 meter medans manen satt på en stol 10meter från huset.

Efter 4 dagar kom Julia instomade och skreck och var allmänt arg och avslutade samarbetet mellan Orden dvs Karl och henne för alltid.
Efter dagar av käbblande och gnäll tröttnade Henry och tog sig iakt att agera för sig själv för att lösa ett mysterium och hade en pratstund med fadern vid dörren, Fadern som han presenterade sig som önskade få prata med Karl von Dagen angående plåthinkarna som gick nere i hans kloaker. Karl von Dagen ignorerade Henry till Henry blev arg och tyckte det var dags att någon måste ta ansvar, och märkte han hade ett brev i hans ficka som han inte mins ha lagt där, han tog en tid och läste brevet och sen gick för lyssna på vad Karl ville Johan skulle göra, dvs lämna ett brev till Julias man angående hela denna sak och inte be om ursäkt utan förklara bara att han inte har några affärer med denna kvinna.
Henry tog i akt vid detta tillfälle att lämna Karl von Dagens hus och gick mot fadern som satt och väntade lungt i vädret utan bli blöt. Han pratade lite med Henry och erbjöd han en tur in mot Londons centrum med hans droska, väl inne i droska började de små prata och det visade att han kände Henrys fader tidigare.
Efter de red iväg tänkte Karl von dagen ta i hand om den mannen han ignorerade i dagar utanför hans hus men såg bara han var borta.
Ett par dagar passerade och stormens öga kommer och lägger sig ovanför London och Mina smyger iväg under dagen för undersöka Londium ingång. Men återvänder senare på natten för ta sig in och Karl bestämmer sig för besöka Mr. Jean Francois Champollion som vars far har skickat brev och rapporter till Karl under en lång tid.

View
Besöket till Julia och köpte kött
Dimma och regn är det ni får denna dag

Mina och Johan tillsammans med Henry sökte sig till hemmet i av Julia. Huset är ett stort hus byggt i sten och hadde uppenbart ingen trädgård på framsidan utan en mindre inne gård fram till dörrporten.  Huset är ett U format med en gångväg i luften som gör att man går under den för komma fram till deras port. Dörren var stor stabil av ek och en liten stenmur går runt huset dock var porten inte stängd.
Dörren öppnades av Julias man, Robert Bulette. Runt 40-50år och har grått skägg och svart grått hår. Han undrade med vänlig ton vad folket gör vid hans dörr. 
Mina sa att hon önskar träffa Julia vilket gör att Robert undrar vad ärandet gäller eftersom hon ville träffa hans fru i hans hemm tillsammans med två relatift stora okända män presis innan en storm kommer.
Johan påstode att Julia och Karl von Dagen hade en affär tillsammans ( Robert visste inte om detta och blev misstänk samm) och det blev värre då det verkar handla om att denna affär gäller om ett informations byte.
Så med tron att hans fru är otrogen och att hon är en spion slänger han dörren på agenterna skricket ut i huset vilket slödder som försöker smuttskasta hans familj.
På vägen hem gick de genom marknaden och Mina och Johan köpte sen 3kg svin kött (43ören) och en limpa (3ören). 
Vid hemmet av Karl von Dagen såg de tre personer, en man vid kanten av huset och en äldre herre mot söder vägen och en figur vid nordiska vägen. De försökte prata med man vid huset men hans stirrade och mumlade något bara och gick sen in i gränden vid huset kant. 
Mina och Johan sprang in i huset och låste för dörren och bad Henry laga lite mat medans de håller spejar ut i det dåliga vädret så gått det går. 
Det börjar bli mörkt och regnet blir kraftigare.

View
Silver tungan och stormen
Johan does things

Måndagen kommer efter äventyret på balen och folk håller på att vakna up ur deras trötthet, eller  tillräckligt mycket att röra sig runt.
Karl von Dagen satt i sitt rum och var sur hela dagen medan Johan och Mina gick för att prata med Julia angående något viktigt de vill prata med henne om och Henry blev skickad tillbaka till hem på grund av han ramlade ihop på sitt jobb. Han fick även lite ört kur som skulle hjälpa om han drack detta och tog det lugnt.

Agenterna anlände till Rosa rosenbädd och började prata med dörr vakten och råkade nästan hamna i ett slagsmål med dörrvakten med med Johans skickliga silver tunga tog gruppen sig in och pratade med bartendern och med silver tungan fick dom adressen och en varning om stormen som kommer.

View
Bal möten och Londium
AUGUSTUS & de rikaste och mäktigaste personer som finns i England

Julia tillsammans till gruppen anlände till balen på Fordcraft godset, ut klädda i expert sydda kläder från skräddaren Cyrus för denna maskerad bal.
Karl von dagen spendera nästan hela kvällen vid Julias sida medan Henry och Mina gick runt och minglade med de rika och ungt folk och efter många försök på små prat med folk lyckades inte Henry få någon fart på sitt charmiga personlighet och Mina dansade med en äldre herre.
Efter många timmar av mat och dans blev Karl inbjuden till ett rum tillsammans med toppen av toppen. De satt och diskuterade ett om själva status i deras land och krökningen av kungen och Julia fick sin tittel som Grevinna.
Här mötte Henry en gammal ungdoms kamrat vid namet Ophelia Mycroft och börjar samtala med varandra och under tiden satt Mina och sov i en stol.

Karl försöker få tag i ''information'' genom att prata med underliga män i detta möte och avslutade inte en affär med väldigt rik och kraftfulla hertigen Quinn Palmer från Wales.

Efter mötet var Julia så glad så hon ville ut och fästa och bjöd in gruppen och Mina tillsammans med Henry och Ophelia tog erbjudande och accepterade ett piller hon erbjöd som gör en energi rik och stark under en viss tid. 
Karl von Dagen vägrade och ville hem och sova. 
Vad som hände i Londium stannar i Londium.
Dagen efter då Mina & Henry kom hem var Karl arg eftersom de låg och sov för han inte kunde göra något. Och på Söndag då gruppen vaknade upp då Jack anlände med Johan Svensson, en krut expert och han fick möta resten av agenterna.

View
Brev högar & Baler
Tiden står inte stilla

Henry beslut att besöka kyrkan och försökte ta sig in en skrivare och den planen gick ganska bra och jobbar nu som trädgårds lärling två dagar och skribent en dag i veckan med en bra årslön.

Tid har gått då Karl har läst all  information han fick från av madam Julia Bulette tills en onsdags kväll då en tjänare från Julia kallade in tjänsten från Karl. 
Efter lång dag och stå och provade kläder har nu de försätts sig med kläder från en skräddaren Cyrus med nu dräkter passande till denna maskerad bal kommande nästa vecka på fredags kvällen tog gruppen en stund och gå genom Karls gigantiska hög av post (2m hög).  I denna hög fanns viktiga brev som nu togs hand om. Vid fredags eftermiddagen kommer en simpel droska och hämtar upp gruppen för att göra dom klara för kvällens fästigheter.

View
Besök hos Kyrkan & Bordell
Karl letar efter folk men hittar ingen

Från färden till Kyrkan från Karls hus ser gruppen misstänk samma grupper av män som har samma kläder nästan vid varje gathörnmedan de färdas genom olika delar av london gator.

Detta väcker misstänksamma tankar hos gruppen men beslutar för att utföra sin affär i kyrkan och försöka ta sig till arkiven som kyrkan har hos sina boende.

Efter många olika situationer och annorlunda samtal kommer de ner till böckerna och börjar sakta gå genom dessa böcker och hittar lite information som kan och kan inte vara till intresse.

Under Lunchen på ett normalt värdshus där lite kött och bröd med ost serveras med ljummen öl börjar gruppen dela på sig för täcka flera områden.
Mina och Karl ska ta sig till ett bordeller för att få mera information och Henry tänkte bli bästa vän med kardinalen och kyrkan med sina kyrkliga kunskaper.
Väl inne på Bordellet tillsammans med Karl börjar Mina söka efter ägarinna som hon kände för 10 år tillbaka men får reda på den gamla kvinnan dog för många år tillbaka. Och den nya ägarinnan som satt bakom sitt skrivbord och förberedde sitt ansikte med en gyllene mask och hår inför kvällen. Efter lång stund och försök att få ut något beslutade Mina för att Karl kan behövas för att köpslå med denna kvinna och med deras tur visste hon vem Karl var och ett avtal kunde utföras. Och ett avtal gjordes bakom stäng dörr mellan Karl och ägarinnan utan resten av gruppen kunskap.

View
Saknad och försvunnen
Uppdraget

Natten kommer och alla går och lägger sig i sina "rum" som Karl "bjuder" sina gäster att ta.

Reng börja falla som väcker Henry ur sängen och inser att sängen som Bart sov i är tom. Under rengets droppar på fönstret hör han hur huvudörren öppnas och slås igen. Han tittar ut genom förnstet och ser Bart förvandlas till en omänsklig varelse med gällar på sin hals och en tatuering av en symbol på hans grovare arm.
Karl satt i sitt rum och titta trött ut vid samma tillfälle och se Bart ändra sin skepnad till vad man kan kalla fiskmänniska som bäst. Varelsen försvinner med snabba steg ut i mörket och renget.
Morgonen kommer men Henry som såg detta kunde inte sova nästan alls men dagens arbete måste börja.

En simpel frukost serveras och gruppen får lite information av Smith när han tittar förvbi och ger dom lite kläder och startkapetal för börja sina undersökningen efter de försvunna människor som har försvunnit under de senaste månader. Efter en viss tid och enhel del information genom går behöver Karl mera information och börjar söka efter ett visst arkiv under en Kyrka i London. Henry som prästen och lite grundlig känne dom säger han vet om en kyrka som har ett arkiv av böcker och gruppen börja beger sig dit.

View
Ordo of the Dragon sprider sina vingar
Starten i London

Välkommen till London.
År 1727 tidig sommar
Grupp medlämnarna Mina och Henry och Bartholomew fick sin första upp drag av orden att färdas till Londom och söka kontakt med en delarna av sällskapet som finns där.
Gruppen plockades upp av Jack Smith deras kontakt i sällskapet för London.
Efter en färd i en droska presenterades gruppen för en ny medlämn som bor i Londom, en vis gammal man vid namnet Karl von Dagen som verkar vara en bitter och gammal man som bor i sunkigt övergivna gata i London. 

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.