Götterdämmung: Order of the Dragon

Besök hos Kyrkan & Bordell

Karl letar efter folk men hittar ingen

Från färden till Kyrkan från Karls hus ser gruppen misstänk samma grupper av män som har samma kläder nästan vid varje gathörnmedan de färdas genom olika delar av london gator.

Detta väcker misstänksamma tankar hos gruppen men beslutar för att utföra sin affär i kyrkan och försöka ta sig till arkiven som kyrkan har hos sina boende.

Efter många olika situationer och annorlunda samtal kommer de ner till böckerna och börjar sakta gå genom dessa böcker och hittar lite information som kan och kan inte vara till intresse.

Under Lunchen på ett normalt värdshus där lite kött och bröd med ost serveras med ljummen öl börjar gruppen dela på sig för täcka flera områden.
Mina och Karl ska ta sig till ett bordeller för att få mera information och Henry tänkte bli bästa vän med kardinalen och kyrkan med sina kyrkliga kunskaper.
Väl inne på Bordellet tillsammans med Karl börjar Mina söka efter ägarinna som hon kände för 10 år tillbaka men får reda på den gamla kvinnan dog för många år tillbaka. Och den nya ägarinnan som satt bakom sitt skrivbord och förberedde sitt ansikte med en gyllene mask och hår inför kvällen. Efter lång stund och försök att få ut något beslutade Mina för att Karl kan behövas för att köpslå med denna kvinna och med deras tur visste hon vem Karl var och ett avtal kunde utföras. Och ett avtal gjordes bakom stäng dörr mellan Karl och ägarinnan utan resten av gruppen kunskap.

Comments

Thelich

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.